Over Juist! Meesterfiscalisten

Juist! Meesterfiscalisten is een fiscale adviespraktijk die garant staat voor doeltreffend advies op het gebied van belastingen en financiële planning. De stuwende kracht achter Juist! Meesterfiscalisten is mr. Patrick Esselink, een gedreven fiscaal jurist die zich thuis voelt op ieder belastingtechnisch gebied.

Advies op maat
In onze dienstverlening staat het leveren van hoogwaardige kwaliteit centraal. Dat betekent dat u bij ons mag rekenen op een persoonlijke benadering, korte communicatielijnen en daadkracht. Of het nu gaat om financiële of belastingtechnische zaken, bij ons is er altijd één aanspreekpunt voor al uw vragen. Prettig voor u, want op die manier weet u altijd wie uw gesprekspartner is. En prettig voor ons, omdat we uw gegevens direct bij de hand hebben.

Fiscale knelpunten moeten tijdig worden gesignaleerd om ernstige problemen op termijn te voorkomen. Voortdurende wijzigingen in wetgeving en mogelijkheden op basis van recente rechtspraak vragen om een voortvarende aanpak. Met ons kunt u vertrouwen op een duidelijk en gedegen advies dat is toegespitst op uw persoonlijke situatie.

Advies op maat dus.

Wij zijn graag uw gesprekspartner voor:

  • fiscaal advies
  • financiële planning
  • advies bij scheiding
  • pensioenadvies

Wij laten u niet in de kou staan
Voor zaken die buiten ons vakgebied vallen, maar er wél zijdelings mee te maken hebben, werken we samen met specialisten uit diverse disciplines. Denkt u daarbij aan juristen en accountants. Maar we kunnen natuurlijk ook optreden als sparringpartner of klankbord voor uw eigen specialisten.

Zo weet u zeker dat u bij ons in goede handen bent.

Wij geven u graag meer informatie over onze diensten. Neem vrijblijvend contact met ons op.