Pensioendiensten

Zoekt u ondersteuning bij het vinden van antwoorden en oplossingen voor (fiscaal juridische) vraagstukken op het gebied van pensioen en lijfrente in eigen beheer en het opstellen van de bijbehorende juridische documenten? Neemt u dan contact op met Juist! Meesterfiscalisten.

Snel en efficiƫnt

Om onze tarieven aantrekkelijk te houden werken we bij Juist! Meesterfiscalisten graag zo snel en efficiƫnt mogelijk. Verschillende werkzaamheden die we voor onze klanten regelmatig uitvoeren hebben we daarom gestandaardiseerd.

Aanvragen

Wilt u meer weten over onze dienstverlening omtrent pensioen en lijfrentes of een offerte, berekening of overeenkomst aanvragen? Neemt u dan contact met ons op. We maken graag tijd voor u vrij.

Onafhankelijk pensioenadvies

Juist! Meesterfiscalisten is geen verzekeringsintermediair en adviseert en bemiddelt niet met betrekking tot verzekeringsproducten. Dat betekent dat we u onafhankelijk advies kunnen bieden over uw pensioen of lijfrente.

De voordelen van Juist! Meesterfiscalisten

Kiezen voor Juist! Meesterfiscalisten is kiezen voor onafhankelijk, helder en constructief advies door deskundige professionals die hun sporen in de pensioenpraktijk ruimschoots hebben verdiend. Juist! Meesterfiscalisten biedt:

  • Ervaren, deskundige pensioenspecialisten
  • Betrouwbare, professionele dienstverlening
  • Onafhankelijkheid
  • Meer tijd over voor uw corebusiness
  • Up-to-date dienstverlening omtrent fiscale pensioenontwikkelingen

Wat kunnen wij voor u betekenen:

Links ziet een u een overzicht van partijen waar wij mee samenwerken. Ingeval u daar kiest wat op u van toepassing, dan leest u meer over wat wij voor u kunnen betekenen.