Minimale belastingdruk?

Waterdichte planning van je vermogen

Fiscale planning voor bedrijven:

Ben je ondernemer?

Maximaal fiscaal voordeel?

Fiscale Routeplanner

Haal álles uit je inkomen:

Regel nu je inkomens- planning

Maak een fiscaal vermogensplan!

Keibelangrijk:

Beschik je over onroerend goed?

Leningen en hypotheken.

Schenken en erven.

Bedrijf omzetten naar bv?

Besparen?

Fiscale planning = bedrijfsvoorwaarde!

Onze specialiteit!

Ben jij zzp'er of mkb'er?

Hulp nodig?

Accountants- of administratiekantoor?

Maximaal fiscaal voordeel?

Fiscalist nodig?

Inkomen uit werk?

Andere vormen van inkomen:

Laat niets liggen!

Haal álles uit je inkomen:

Meesters in fiscale routeplanning

Extra fiscale daadkracht nodig?

Heb je als bijvoorbeeld als accountantskantoor, notaris of makelaar -of gewoon als particulier-  een ervaren, proactieve en makkelijk bereikbare fiscalist nodig? Dan sta ik altijd voor je klaar. Ik help je met fiscale diensten. En fiscale daadkracht!

Particuliere belastingaangifte

Eén keer per jaar moet je aangifte voor de inkomstenbelasting doen. Als fiscaal-jurist kan ik je helpen met de aangifte en met eventuele toeslagen. Dan weet je zeker dat je geen aftrekpost of toeslag mist. Dat kan al gauw een flink bedrag schelen!

Belastingzaken? Ook goed geregeld voor je cliënten!

Juist! Meesterfiscalisten helpt niet alleen particulieren en ondernemers met haarscherpe fiscale planning. Ook accountants– en administratiekantoren en zakelijke dienstverleners staan we bij met heldere adviezen en praktische oplossingen. We zorgen voor een optimale fiscale planning, beantwoorden al je vragen en lossen waar nodig problemen op. Voor jou of voor je cliënten. 

Fiscaal advies voor accountants- en administratiekantoren

Soms heb je als accountants- of administratiekantoor wat extra slagkracht op fiscaal gebied nodig. Dan is het prettig als jij en je cliënten kunnen vertrouwen op het fiscaal-juridische advies van een doorgewinterde fiscaal-jurist. Ik word dan ook vaak ingeschakeld als externe fiscaal adviseur.

Fiscale back-up voor zakelijke dienstverleners

Ook bij zakelijke dienstverleners zoals makelaars, notarissen, financieel adviseurs en advocaten kan gedegen fiscaal advies van een externe specialist een extra dienstverlening voor hun cliënten zijn. 

Fiscaal advies voor alle bedrijfsvormen

Wat je bedrijfsvorm ook is: als ondernemer ben je gebaat bij scherp fiscaal advies. Boekhouden mét je fiscalist levert je geld op. En dat is precies waar ons online boekhoudsysteem met structureel fiscaal advies om draait!

Fiscalist die altijd bereikbaar is!

Als Meesterfiscalist help ik particulieren en ondernemers bij het maken van een overzichtelijke fiscale planning. Dat betekent ook: complexe materie haarscherp kunnen uitleggen. Ik ben altijd bereikbaar en geef graag antwoord op al je financiële en fiscale vragen. 

portret patrick

Fiscalist mét ervaring

Als ervaren fiscaal-jurist fungeer ik voor cliënten met complexe bedrijfs- of vermogensstructuren vaak als contactpersoon voor de belastingdienst. Loop je tegen fiscale problemen aan? Dan onderhoud ik de contacten met de Belastingdienst om ze op te lossen. 

Jouw boekhouding online

Juist!Plus. Boekhouden met je fiscalist. Hoef je zélf een stuk minder ballen hoog te houden. En levert je online boekhouding ook nog eens geld óp!

laag tarief vennootschapsbelasting

Fiscale Routeplanner: slim plannen!

Wil je de fiscaal meest gunstige weg naar jouw financiële doelen helder in beeld krijgen? Optimaal besparen én profiteren van belastingvoordelen? Dan helpt onze Fiscale Routeplanner. We brengen jouw startpunt in kaart en maken samen een fiscale planning waarmee je je doelen bereikt.

fiscale routeplanner

Fiscale routeplanning voor jouw cliënten? Extra service!

Ook voor zakelijke financiële dienstverleners is de Fiscale Routeplanner een praktische extra service om fiscale aspecten overzichtelijk in kaart te brengen. Zo kun je jouw cliënten een vrijblijvend, informeel gesprek aanbieden over hun doelen, fiscale risico’s en mogelijkheden.

Minder belasting betalen?

In de gratis brochure vertel ik je graag hoe de Fiscale Routeplanner je geld óplevert.

384.042 Beelden met logo's FRP Semi DIAP 01