Minimale belastingdruk?

Waterdichte planning van je vermogen

Fiscale planning voor bedrijven:

Ben je ondernemer?

Maximaal fiscaal voordeel?

Fiscale Routeplanner

Haal álles uit je inkomen:

Regel nu je inkomens- planning

Maak een fiscaal vermogensplan!

Keibelangrijk:

Beschik je over onroerend goed?

Leningen en hypotheken.

Schenken en erven.

Bedrijf omzetten naar bv?

Besparen?

Fiscale planning = bedrijfsvoorwaarde!

Onze specialiteit!

Ben jij zzp'er of mkb'er?

Hulp nodig?

Accountants- of administratiekantoor?

Maximaal fiscaal voordeel?

Fiscalist nodig?

Inkomen uit werk?

Andere vormen van inkomen:

Laat niets liggen!

Haal álles uit je inkomen:

Meesters in fiscale routeplanning

Fiscale ondernemingsplanning

Bij ondernemen hoort: rekening houden met fiscale spelregels én gebruik maken van de mogelijkheden om maximaal op belasting te besparen. Een goede fiscale ondernemingsplanning helpt je bij het bepalen van je fiscale koers en zorgt ervoor dat je niet te veel belasting betaalt.

Maak gebruik van je fiscale mogelijkheden als bv, éénmanszaak of vof!

Hoe je bedrijf ook is opgebouwd: als ondernemer moet je vanzelfsprekend rekening houden met de fiscale aspecten van je onderneming. Er zijn zoveel regels. Die bovendien regelmatig worden aangescherpt. Ook privé kan een belangrijke rol spelen bij het nemen van beslissingen. Met slimme fiscale ondernemingsplanning weet je zeker dat je op de juiste manier gebruik maakt van je fiscale mogelijkheden.

fiscale ondernemingsplanning

Als dga kosten besparen met je bv?

Als dga sta je voor complexe beslissingen. Het fiscale landschap reikt tot aan de horizon. Tegelijkertijd betekent dat: veel mogelijkheden om besparingen te realiseren met je bv. Ik breng ze graag voor je in kaart met een slimme fiscale ondernemingsplanning. Want dat kan aanzienlijk schelen in je kosten.

Welke fiscale mogelijkheden heb je als dga?

Er zijn fiscale mogelijkheden te bedenken. Bijvoorbeeld je partner in dienst nemen. Of een Personal Holding. Beleggen of sparen in de bv of in privé? En zo zijn er nog veel meer…  Maar welke mogelijkheden zijn voor jou het meest gunstig? En aan welke regels moet je je houden? In een goed gesprek geef ik je de oplossing. Helemaal op maat!

De vijf meestgestelde fiscale vragen

Als ondernemer loop je vroeg of laat tegen fiscale vraagstukken aan. Bijvoorbeeld over de belastingdruk op je inkomsten of je pensioen. Over de fiscaal meest gunstige bedrijfsvorm. Of over eerder stoppen en je onderneming overdragen. Met de juiste Fiscale Routeplanner module krijg je persoonlijk advies op maat. Maar welke vijf vragen worden het vaakst gesteld?

Besparen als éénmanszaak & vof

Ook zonder bv zijn er mogelijkheden om te besparen. Er gelden andere regels, maar als je daarin de weg weet kun je kiezen voor fiscaal gunstige oplossingen. Er is vaak veel meer mogelijk dan je denkt, maar dan moet je wel de juiste keuzes maken. Ik help je met een fiscale ondernemingsplanning!

Profiteer van scherp fiscaal advies!

Voor veel éénmanszaken en vof’s fungeer ik als adviseur om kosten te besparen. Van welke ondernemersfaciliteiten kun je gebruik maken? Waar moet je je aan houden? Met een gedegen fiscale routeplanning haal je er alles uit. Taxplanning voor ondernemers levert geld óp!

taxplanning Fiscale Routeplanner

Jouw belastingzaken als mkb'er goed regelen?

Zeker ook voor mkb’ers is het belangrijk je belastingzaken goed te regelen. Je moet voldoen aan je verplichtingen en tegelijkertijd kun je veel besparen. Als fiscaal-jurist heb ik een slimme oplossing voor je bedacht. Juist!Plus. Daarmee doe je jouw boekhouding online en kijk ik als fiscalist steeds met je mee. Dan weet je zeker dat je niets laat liggen!

Goed uit de startblokken? Juist!Plus.

Als slagvaardige en flexibele ondernemer juist verdiénen op je online boekhouding? Met ons online Juist!Plus boekhoudpakket blijf je scherp op fiscale voordelen. Boekhouden mét de back-up en het advies van een ervaren fiscalist. En ik ben makkelijk bereikbaar: met de handige chatfunctie kun je altijd vragen stellen.

Minder belasting betalen?

In de gratis brochure vertel ik je graag hoe de Fiscale Routeplanner je geld óplevert.

384.042 Beelden met logo's FRP Semi DIAP 01