Minimale belastingdruk?

Waterdichte planning van je vermogen

Fiscale planning voor bedrijven:

Ben je ondernemer?

Maximaal fiscaal voordeel?

Fiscale Routeplanner

Haal álles uit je inkomen:

Regel nu je inkomens- planning

Maak een fiscaal vermogensplan!

Keibelangrijk:

Beschik je over onroerend goed?

Leningen en hypotheken.

Schenken en erven.

Bedrijf omzetten naar bv?

Besparen?

Fiscale planning = bedrijfsvoorwaarde!

Onze specialiteit!

Ben jij zzp'er of mkb'er?

Hulp nodig?

Accountants- of administratiekantoor?

Maximaal fiscaal voordeel?

Fiscalist nodig?

Inkomen uit werk?

Andere vormen van inkomen:

Laat niets liggen!

Haal álles uit je inkomen:

Meesters in fiscale routeplanning

Scherpe taxplanning van je inkomen? Ik help je.

Vaste baan met salaris, inkomen als ondernemer of uit je bv, een uitkering of pensioen… Uit welke bron je inkomen ook komt: je moet er belasting over betalen. Een goede taxplanning zorgt ervoor dat je optimaal gebruik maakt van je fiscale mogelijkheden. En dus zoveel mogelijk bespaart!

Inkomen uit werk? Fiscaal slimmer plannen!

Je wilt uiteraard zeker weten dat je niet te veel belasting betaalt over je inkomen. Welke kosten zijn aftrekbaar? Maak je optimaal gebruik van alle heffingskortingen? Voor ondernemers en particulieren geldt: een goede fiscale routeplanning van je inkomen levert geld óp. Daag mij uit en we maken samen jouw optimale taxplanning.

Dga: loon of dividend?

Als dga keer je jezelf loon uit én eventueel dividend. Maar wat is fiscaal het meest voordelig? Maak je gebruik van de juiste combinatie van die twee? Juist! Meesterfiscalisten helpt je bij het nemen van de juiste beslissingen. Dat kan veel schelen!

De fiscale uitdagingen als ondernemer

Dat je als ondernemer tegen fiscaal-juridische uitdagingen aanloopt is logisch. Dan is het ook logisch dat je dat goed regelt. Weet je zeker dat je bij alle fiscale aspecten optimaal gebruik maakt van je mogelijkheden? En dat je niets laat liggen? 

Middeling belastingdienst

Freelancer? Goed geregeld.

Ook als freelancer moet je voldoen aan je fiscale verplichtingen. Ik regel graag je belastingzaken voor je. Hoef je je nergens meer druk om te maken. Wel zo prettig!

Loondienst en belastingaangifte.

Eén keer per jaar moet je belastingaangifte doen. Wil je zeker weten dat je geen aftrekpost mist? Dat kan je een boel geld schelen. Ik help je bij het doen van je aangifte.

Inkomen uit andere bronnen

Heb je geen inkomsten uit loondienst en ben je -voor de belastingdienst- ook geen ondernemer? Dan heb je misschien ‘inkomsten uit overig werk’. Bijvoorbeeld met losse opdrachten of éénmalige werkzaamheden? Ook die inkomsten moet je opgeven bij de belastingdienst. En dan kan intelligente taxplanning een boel schelen! 

Alimentatie. Heb je dat goed geregeld?

Het ontvangen van alimentatie kan gevolgen hebben voor je toeslagen, je voorlopige aanslag en de belastingaangifte. Wij kunnen je er alles over vertellen. Heb je hulp nodig bij de financiële aspecten van een echtscheiding? Neem dan contact op met Juist! Echtscheidingsfiscalisten.

Fiscale bijtelling

Iedereen weet het: gebruik je je auto van de zaak ook privé? Dan geldt de fiscale bijtelling. Wat betekent dat voor jou? Ook dat is een onderdeel van je totale fiscale routeplan.  

Gouden handdruk. Gefeliciteerd?

Fijn dat je een gouden handdruk hebt gekregen. Maar wat zijn de fiscale consequenties? Sinds 2013 moet je er in hetzelfde jaar inkomstenbelasting over betalen; zonder uitstel. Hoe hou je de belastingdruk zo laag mogelijk? Neem contact op voor een gedegen taxplanning!

Inkomen uit aanmerkelijk belang

Heb je aandelen in een eigen bv? Dividend en verkoopwinst zijn dan belast als inkomen uit aanmerkelijk belang in box 2. Het tarief is vast en op dit moment 26,9%.  

Inkomen uit TBS: taxplanning!

Vermogen beschikbaar stellen aan je eigen bv (geld uitlenen, pand verhuren) valt onder de fiscale terbeschikkingstellingsregeling (TBS). De inkomsten zijn dan, net als bijvoorbeeld looninkomen, belast in box 1 en niet in box 3. Dat kan voor iedereen verschillend uitpakken. Voorkom vervelende verrassingen achteraf!  

Toeslagen

Maak je optimaal gebruik van je recht op toeslagen? Wellicht kom je zonder dat je het weet in aanmerking voor toeslagen. Of je moet juist te veel ontvangen toeslag terugbetalen. Zorg dat je niets laat liggen!

omzetten naar bv

Minder belasting betalen?

In de gratis brochure vertel ik je graag hoe de Fiscale Routeplanner je geld óplevert.

384.042 Beelden met logo's FRP Semi DIAP 01