Wil jij de ontwikkeling van je inkomen en vermogen ook zo gunstig mogelijk plannen?

De Fiscale Routeplanner levert geld óp!

Wil jij ook álles uit je inkomen en vermogen halen?

Hoe ziet jouw financiële toekomst er eigenlijk uit? Wat zijn je doelen? Hoe zorg je voor optimaal belastingvoordeel? Met de Fiscale Routeplanner kun je de ontwikkeling van je inkomen en vermogen zo gunstig mogelijk plannen. Voor een zonnige oudedag. Eerder stoppen. Of die wereldreis. Wat je financiële doelen ook zijn: daag mij uit. Dan help ik je met mijn Fiscale Routeplanner, waarmee je álles uit je inkomen en vermogen haalt. En dat betekent: groen licht voor jouw inkomens- en vermogensontwikkeling!

Taxplanning? Juist! Meesterfiscalisten wijst de weg

Goede fiscale planning is complex. Inkomen en vermogen spelen op verschillende manieren een rol in de belastingheffing. Het is dus belangrijk om je acties goed te plannen en de juiste weg te kiezen. Als je faciliteiten, vrijstellingen en tariefverschillen optimaal benut kun je maximaal besparen. Een Fiscale Routeplanner is dus slim, toch?

De regels veranderen continu

Belastingwetgeving is ingewikkeld. Ook worden de regels continu aangescherpt. Weet je zeker dat je op de juiste manier gebruik maakt van de fiscale regelingen? Betaal je – zonder het te weten – niet te veel belasting? Want of je nou particulier of ondernemer bent: belastingvoordeel is een keuze. Met de Fiscale Routeplanner help ik je bij het maken van de juiste keuzes.

Meesters in fiscale routeplanning

Meesters in fiscale routeplanning!

STARTPUNT

In een goed gesprek stellen we je financiële en fiscale vertrekpunt vast.

BESTEMMINGEN

Zonnige oudedag?
Hypotheek aflossen?
Bedrijf overdragen?

RICHTINGEN

Kies je de juiste fiscale
wegen? Hoe bereik je jouw
bestemming het best?

ROUTEPLAN

We brengen de fiscaal
en financieel optimale route voor je in beeld.

VAN START!

Goed voorbereid van start
met de beste route naar
fiscaal gunstig resultaat!

Fiscaal plannen = vooruitkijken!

Met een goede fiscale planning kijk je vooruit. Neem je alle fiscale routes mee in je plan. Ben je voorbereid op fiscale risico’s. Neem je geen onnodige omwegen. En: maak je op de juiste manier gebruik van al je mogelijkheden. Dan blijf je problemen voor en weet je zeker dat je niets laat liggen.

zoeken naar route
fiscale routeplanner

Vooraf regelen? Beter.

Vaak word ik gebeld om te helpen als er een probleem met de belastingdienst is ontstaan. Dat doe ik uiteraard met plezier. Maar: het is verstandiger de fiscale aspecten al van tevoren goed te regelen. Dat voorkomt problemen en zorgt ervoor dat je niets mist. Blijf scherp. Hou het overzicht. Voor ondernemers en particulieren geldt: onze proactieve aanpak wérkt!

“Met mijn persoonlijke fiscale routeplanner weet ik zeker dat ik mijn financiële toekomst zo gunstig mogelijk heb geregeld.”

Fiscale Routeplanner modules: de vijf meestgestelde vragen

Als ondernemer loop je vroeg of laat tegen fiscale vraagstukken aan. Bijvoorbeeld over de belastingdruk op je inkomsten of je pensioen. Over de fiscaal meest gunstige bedrijfsvorm. Of over eerder stoppen en je onderneming overdragen. Met de juiste Fiscale Routeplanner module krijg je persoonlijk advies op maat. Maar welke vijf vragen worden het vaakst gesteld?

“In een informeel gesprek laat ik je zien hoe je álles uit jouw vermogen haalt. Daag me uit! Ik weet zeker dat je geld laat liggen.”

- Mr. Patrick Esselink -

Met de Fiscale Routeplanner kies je slimmer

Speciaal voor ondernemers en vermogende particulieren die de juiste fiscale keuzes willen maken heb ik de Fiscale Routeplanner ontwikkeld. In een informeel gesprek stellen we jouw vertrekpunt en doelen vast. In een gedegen fiscaal routeplan maken we de beste route inzichtelijk en ondernemen we de juiste stappen.

Over Juist! Meesterfiscalisten

Oprichter van Juist! Meesterfiscalisten is Mr. Patrick Esselink. Innovatieve en ervaren meester in fiscaal-juridisch advies. En voor alle duidelijkheid: Patrick is bepaald geen ‘stoffige jurist’, maar juist een toegankelijke adviseur. Helder en duidelijk. Een betrokken professional die weet waar hij over praat en je helpt met creatieve oplossingen.

Mijn'bespaargarantie'? De Fiscale Routeplanner levert altijd geld óp. Beloofd.

Minder belasting betalen?

In de gratis brochure vertel ik je graag hoe de Fiscale Routeplanner je geld óplevert.

384.042 Beelden met logo's FRP Semi DIAP 01