Als dga intelligente fiscale keuzes maken?

Fiscale planning voor dga

Als dga fiscaal de slimste keuzes maken?

Als dga weet je als geen ander dat de fiscale aspecten van je zakelijke- en je privéleven behoorlijk complex kunnen zijn. Als doorgewinterde fiscaal-jurist help ik je met een fiscale routeplanning waarmee je zoveel mogelijk geld bespaart. Want zo simpel kan het óók weer zijn.

Als dga kun je geld besparen met je bv!

Heb je – al dan niet samen met je fiscaal partner – recht op AOW? Dat heeft gevolgen voor je inkomstenbelasting en premie volksverzekeringen in box 1. Je krijgt een andere belastingtarieven en heffingskortingen. Het kan ook gevolgen hebben voor de toeslagen die je ontvangt. En komt opname in een zorginstelling in beeld, dan kun je bijvoorbeeld allebei recht hebben op de alleenstaande ouderenkortingWil je zeker weten dat je optimaal gebruik maakt van de fiscale mogelijkheden die je hebt, maak dan vrijblijvend aan afspraak met ons voor een adviesgesprek. Met koffie, uiteraard. 

  • Je kunt veel belasting besparen met je bv
  • Zo min mogelijk belasting betalen over je inkomen? 
  • De beste manieren om je oudedagsvoorziening te regelen
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Wat heb je geregeld voor je oudedag?

Een lijfrente is een mooie methode om belastingvriendelijk te sparen voor extra pensioen. Wat gebeurt er als je lijfrente vrijkomt? Wat is fiscaal de meest gunstige manier om dat te regelen? Ook dat is verstandig om mee te nemen in een heldere fiscale planning. Dan weet je ook later precies waar je aan toe bent! 

“Ik weet zeker dat jij ergens geld laat liggen. Daag mij uit en ik vind het voor je.”

Banksparen voor je pensioen

Wij zijn fan van banksparen. Dat is fiscaal vriendelijk sparen voor de oudedag op een geblokkeerde bankrekening. De inleg levert je een fiscale aftrekpost op. Belasting betalen doe je op het moment dat je uitkeringen gaat opnemen uit het banktegoed. Goed gepland? Dan is de teruggave op de inleg hoger dan de heffing op de uitkering. Lekker toch? 

Meesters in fiscale routeplanning

Meesters in fiscale routeplanning!

STARTPUNT

In een goed gesprek stellen we je financiële en fiscale vertrekpunt vast.

BESTEMMINGEN

Zonnige oudedag?
Minder inkomstenbelasting?
Bedrijf overdragen?

RICHTINGEN

Kies de juiste fiscale
wegen. Hoe bereik je jouw
bestemming het best?

ROUTEPLAN

We brengen de fiscaal
en financieel optimale route voor je in beeld.

VAN START!

Goed voorbereid van start
met de beste route naar
fiscaal gunstig resultaat!

Fiscale Routeplanner DGA

Met een goede fiscale routeplanning kijk je vooruit. Neem je alle fiscale aspecten en mogelijkheden mee in je plan. Ben je voorbereid op fiscale risico’s. En: maak je op de juiste manier gebruik van al je mogelijkheden. Zo weet je zeker dat je als dga de fiscaal meest gunstige weg kiest!

Over Juist! Meesterfiscalisten

Oprichter van Juist! Meesterfiscalisten is Mr. Patrick Esselink. Innovatieve en ervaren meester in fiscaal-juridisch advies. En voor alle duidelijkheid: Patrick is bepaald geen ‘stoffige jurist’, maar juist een toegankelijke adviseur. Helder en duidelijk. Een betrokken professional die weet waar hij over praat en je helpt met creatieve oplossingen.

portret patrick

Minder belasting betalen?

In de gratis brochure vertel ik je graag hoe de Fiscale Routeplanner je geld óplevert.

384.042 Beelden met logo's FRP Semi DIAP 01