portret patrick

Vóór 1 oktober a.s. intentieverklaring registeren!

Omzetten naar een BV? Registreer je intentieverklaring vóór 1 oktober bij de Belastingdienst!

Heb je de beslissing genomen om je onderneming om te zetten naar een bv? Of ben je nog niet overtuigd van de voordelen? Zorg er in beide gevallen voor dat je vóór 1 oktober een intentieverklaring registreert bij de Belastingdienst. Alleen in dat geval kun je je onderneming nog fiscaal met terugwerkende kracht tot 1 januari 2022 omzetten naar een bv. En dat kan je veel fiscaal voordeel opleveren!

Profiteer van maximale terugwerkende kracht

Als je je bedrijf omzet naar een bv wil je hier uiteraard fiscaal maximaal van profiteren. Daarvoor is het vaak handig je onderneming fiscaal per 1 januari 2022 om te zetten naar die bv. Die mogelijk is er als je vóór 1 oktober een intentieverklaring registreert bij de Belastingdienst.

Registratie verplicht tot niets maar kan je veel voordeel opleveren

Ben je er nog niet helemaal uit of de bv iets voor jou is? Dan is het toch slim om de intentieverklaring te registreren. Met de Fiscale Routeplanner kijken we dan daarna eerst samen met jou of de bv interessant is. Is dat zo, dan kun je altijd nog met maximaal fiscaal voordeel de bv in. Wel zo handig. Heb je hulp nodig bij de intentieverklaring, neem dan gerust contact op.

Meer weten?

Met de Fiscale Routeplanner mis je niet alleen geen enkel belastingvoordeel, maar houden we ook je juridische en fiscale structuur van je bedrijf goed in de gaten! Meer weten of het oprichten van een bv ook voor jou interessant is? Of gewoon eens een gesprek over je fiscale positie en onze ideeën hoe je dat kunt verbeteren? Neem dan eens contact met ons op, we vertellen het je graag.

Over Juist! Meesterfiscalisten

Oprichter van Juist! Meesterfiscalisten is Mr. Patrick Esselink. Innovatieve en ervaren meester in fiscaal-juridisch advies. En voor alle duidelijkheid: Patrick is bepaald geen ‘stoffige jurist’, maar juist een toegankelijke adviseur. Helder en duidelijk. Een betrokken professional die weet waar hij over praat en je helpt met creatieve oplossingen.

Vergelijkbare blogs

Minder belasting betalen?

In de gratis brochure vertel ik je graag hoe de Fiscale Routeplanner je geld óplevert.

384.042 Beelden met logo's FRP Semi DIAP 01