fiscale pensioenplanning

Maximaal inkomen uit pensioen?

Plan jouw pensioen fiscaal zo gunstig mogelijk!

Hoe kan ik mijn oudedag fiscaal gunstig regelen?

Die vraag krijg ik vaak. Weet je precies hoe jouw pensioen er uitziet? Zodra je met pensioen gaat verandert er in fiscaal opzicht veel voor je. Na je aow-leeftijd geldt in principe een fiscaalvriendelijk regime. Maar hoe heb je jouw inkomen voor later eigenlijk geregeld? Maak je de juiste keuzes? Ik help je met met een goede fiscale routeplanning. Dan weet je zeker dat je onbezorgd van je oudedag kunt genieten.

Fiscale routeplanning

Speciaal voor particulieren en ondernemers die zeker willen weten dat ze voor hun onbezorgde oudedag fiscaal de meest gunstige keuzes maken, heb ik de Fiscale Routeplanner Pensioen ontwikkeld. In een gedegen fiscale routeplanning maken we inzichtelijk hoe je de opbouw van je inkomen en vermogen zo goed mogelijk regelt!

Wil je jouw pensioen fiscaal gunstig regelen?

En wil je álles uit je inkomen en vermogen halen? Ga dan met mij om de tafel voor een fiscale routeplanning. Neem contact met me op!

Over Juist! Meesterfiscalisten

Oprichter van Juist! Meesterfiscalisten is Mr. Patrick Esselink. Innovatieve en ervaren meester in fiscaal-juridisch advies. En voor alle duidelijkheid: Patrick is bepaald geen ‘stoffige jurist’, maar juist een toegankelijke adviseur. Helder en duidelijk. Een betrokken professional die weet waar hij over praat en je helpt met creatieve oplossingen.

Vergelijkbare blogs

Minder belasting betalen?

In de gratis brochure vertel ik je graag hoe de Fiscale Routeplanner je geld óplevert.

384.042 Beelden met logo's FRP Semi DIAP 01