fiscaal voordeel

Besparen op je onroerend goed?

Onroerende zaken en de fiscus

Beschik je over onroerend goed? Dat is meestal een belangrijk onderdeel van je vermogen. Onroerende zaken in de vorm van een bedrijfspand, een eigen woning of een vakantiehuis horen vanzelfsprekende ook in je persoonlijke fiscale routeplanning. Want hoe je onroerend goed aanmerkt voor de belastingdienst kan veel verschil maken in de tarieven die je betaalt!

Fiscale routeplanner onroerend goed

Voor ondernemers en vermogende particulieren die de juiste fiscale keuzes willen maken met betrekking tot hun onroerend goed heb ik de Fiscale Routeplanner ontwikkeld. In een informeel gesprek stellen we jouw vertrekpunt en doelen vast. Welke keuzes omtrent je onroerende zaken leveren het meest op? In een persoonlijk fiscaal routeplan maken we de beste route inzichtelijk en ondernemen we de juiste stappen. En dat maakt financieel waarschijnlijk veel meer verschil dan je nu denkt.

Neem contact met mij op voor een fiscale routeplanning!

Wil je de meest fiscaalvriendelijke keuzes kunnen maken met betrekking tot je onroerende zaken? Neem dan vrijblijvend contact op voor je persoonlijke Fiscale Routeplanner!

Over Juist! Meesterfiscalisten

Oprichter van Juist! Meesterfiscalisten is Mr. Patrick Esselink. Innovatieve en ervaren meester in fiscaal-juridisch advies. En voor alle duidelijkheid: Patrick is bepaald geen ‘stoffige jurist’, maar juist een toegankelijke adviseur. Helder en duidelijk. Een betrokken professional die weet waar hij over praat en je helpt met creatieve oplossingen.

Vergelijkbare blogs

Minder belasting betalen?

In de gratis brochure vertel ik je graag hoe de Fiscale Routeplanner je geld óplevert.

384.042 Beelden met logo's FRP Semi DIAP 01