Voorjaarsnota 2022: ondernemer de klos!

Voorjaarsnota 2022: DGA’s en ondernemers de klos!

De voorjaarsnota 2022 is gisteren verschenen. De nota bevat de begrotingskoers van het kabinet voor 2023 en verder. Duidelijk is dat de gaten in de begroting door stijgende energieprijzen en inflatie, maar ook vanwege de oorlog in Oekraïne en Corona gedicht moeten worden. Ondernemers krijgen hun deel voor de kiezen!

De highlights van de Voorjaarsnota 2022:

Fiscale Routeplanner

Bij wetswijzigingen is het belangrijk de gevolgen daarvan voor jou te toetsen. Duidelijk is dat deze plannen ertoe leiden dat er accenten verschuiven in:

In de Fiscale Routeplanner kennen we de fiscale situatie van onze cliënten door en door. Op dit moment, maar ook voor de toekomst. Dat is de kracht van fiscale planning waardoor we snel kunnen inspringen op voorstellen zoals die van de Voorjaarsnota 2022. Op die manier hebben èn houden we je fiscale situatie optimaal! Wil je meer weten over onze Fiscale Routeplanner? Of over de impact van de plannen voor jouw situatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Over Juist! Meesterfiscalisten

Oprichter van Juist! Meesterfiscalisten is Mr. Patrick Esselink. Innovatieve en ervaren meester in fiscaal-juridisch advies. En voor alle duidelijkheid: Patrick is bepaald geen ‘stoffige jurist’, maar juist een toegankelijke adviseur. Helder en duidelijk. Een betrokken professional die weet waar hij over praat en je helpt met creatieve oplossingen.

Vergelijkbare blogs

Minder belasting betalen?

In de gratis brochure vertel ik je graag hoe de Fiscale Routeplanner je geld óplevert.

384.042 Beelden met logo's FRP Semi DIAP 01